Hotel Breza

Hotela Breza Podčetrtek

Hotela Breza Podčetrtek

Hotel Breza Terme Olimia

Hotel Breza Terme Olimia

Hotel Breza Terme Olimje

Hotel Breza Terme Olimje

Hotel Breza Toplice Olimia

Hotel Breza Toplice Olimia

Hotel Breza odraža domačnost in sproščenost bivanja. Hotel Breza je simbol za center zdravja, ki vam nudi bogato ponudbo klasične medicine in tradicionalne medicine. Sožitje tradicionalnih in sodobnih programov, bo pripomoglo k izboljšanju vašega zdravja in dobrega počutja. Čarobne roke naših terapevtov, vrhunski zdravstveni pripomočki ter vrhunski wellness, vas bodo prepričali, da se boste vedno znova radi vračali.

Lokacija hotela Breza je v neposredni bližini naravnega okolja in zanimive lokalne turistične ponudbe, ki temelji na odlični slovenski kulinariki in bogati kulturni dediščini. V neposredni bližini hotela se nahajajo številni gradovi, samostani, muzeji in številne rekreacijske možnosti, ki bodo popestrile vaše bivanje v našem hotelu. Po zanimivem dnevu polnem nepozabnih doživetij, ki jih ponujamo v Termah Olimia z okolico, si večere popestrite z razvajanjem in sproščanjem svojega duha v Wellenss centru Termalija ali svojo družbo zabavate z bogato animacijsko ponudbo hotela. Hotel ponuja tudi frizerski salon, restavracijo z odločnimi kulinaričnimi dobrotami, klubski prostor za druženje in družabno-prireditveni prostor, kjer boste lahko priča zanimivemu družabnemu dogajanju hotela.

V hotelu Breza vam je na voljo penzionska restavracija s 330 sedeži, ki vam ponuja bogato izbiro tradicionalnih jedi in veliko izbiro lokalnih vin. Kramljali boste lahko ob veliki ponudbi aperitivov v našem aperitiv baru ali se družili v našem družabnem prostoru. V hotelu lahko obiščete tudi frizerski salon, TV studio, trgovino s časopisi in spominki. Za tiste, ki svoj prosti čas radi preživljate aktivno, pa vam priporočamo obisk telovadnice, bazenov s termalno vodo in Center zdravja Olimia.

V veliko prednost si v hotelu Breza štejemo tudi povezanost s podzemnimi hodniki, ki združujejo Wellness center Termalija in njegove bazene, Hotel Sotelia in Aparthotel Rosa, ter zaokrožuje pestro ponudbo Term Olimia. Tovrstna povezanost vam nudi nemoteno uporabo naše celotne ponudbe, ne glede na vremenske razmere.

V svetu vode bodo svoj prostor pod soncem našli tudi najmlajši, svojo igrivost bodo lahko zadovoljili v otroških bazenih in v posebnem otroškem kotičku. V Termah Olimia jim je na voljo bogat animacijski program, Mini Klub, big screen s predvajanjem različnih otroških tematik in pestra izbira igral. Hotel Sotelia, ki ga lahko obiščejo tudi najmlajši gosti hotela Breza, nudi tudi knjižnico, veliko ustvarjalnih delavnic in možnost individualnega varstva.