Vas Lipa

Vas Lipa Terme Olimia

Vas Lipa Terme Olimia

Apartmaji Vas Lipa

Apartmaji Vas Lipa

Apartmji Podčetrtek

Apartmji Podčetrtek

Za vse tiste, ki uživate v domačnosti in si na svojem dopustu želite pričarati vaško vzdušje, v središču neokrnjene narave, je apartmajsko naselje Vas Lipa prava izbira. Vašo bivanje v vasi, vam bodo popestrili sprehodi po poteh na vaški trg, kjer boste lahko obiskali vaško gostilno z restavracijo in kavarno ter obiskali različne prodajalne. Vas Lipa je v neposredni bližini hotelskih kompleksov Term Olimia in Wellness centra Termalija, kjer boste lahko uživali v veliki ponudbi bazenov in svoje telo ter duha razvajali v bogati ponudbi wellness storitev.

Vas Lipa je sinonim naravnega okolja, nepozabnih doživetij in gostoljubnosti. Vas se skriva v osrčju bogate kulturne dediščine in vrhunske kulinarike lokalnega območja. Možnosti ogleda kulturnih znamenitosti in rekreacije je nešteto. Ljubitelji narave se bodo v jesenskem in pomladanskem času lahko preizkusili tudi v gobarjenju in tako doživeli nepozaben dotik narave.

V vaškem vzdušju bodo svoj prostor pod soncem našli tudi najmlajši, ki bodo svojo otroško igrivost lahko sprostili na igralih, v otroških bazenih in v posebnem otroškem kotičku. V Termah Olimia jim je na voljo bogat animacijski program, Mini Klub, big screen s predvajanjem različnih otroških vsebin in pestra izbira igral. Hotel Sotelia, ki ga lahko obiščejo tudi najmlajši gosti Vasi Lipa, nudi knjižnico, veliko ustvarjalnih delavnic in možnost individualnega varstva.

Vas Lipa, vam ob prijetno opremljenih vaških hišicah, nudi še gostišče Lipa, ki obsega restavracijo in kavarno, prodajalno z živili, športno konfekcijo, spominki in časopisi ter Beauty center.