Aparthotel Rosa

Aparthotel Rosa Terme Olimia

Aparthotel Rosa Terme Olimia

Aparthotel Rosa Podčtrtek

Aparthotel Rosa Podčtrtek

Aparthotel Rosa Terme Olimje

Aparthotel Rosa Terme Olimje

V termah Olimja, za vas ne izvajamo le vrhunskih hotelskih storitev, ampak svojo ponudbo zaokrožujemo z bogato apartmajsko ponudbo. Opremljenost apartmajev, vam omogoča preživljanje vaših prostih dni v domačem ter prijetnem vzdušju sredi neokrnjene narave.

Aparthotel Rosa se nahaja v središču čudovite narave, vaše čute bo prebudil jutranji pogled na jezero, ki vas bo napolnil z energijo, za bogato preživljanje vaših prostih dni. Bivanje v Aparthotelu Rosa, vam omogoča sprehode in številne možnosti za aktivno preživetje prostega časa. Svoje telo in duha boste lahko razvajali v Wellness centru Termalija, na svoj račun pa bodo prišli tudi gurmani, ki jim bodo na voljo številne kulinarične specialitete, možnosti pokušanja tradicionalnih lokalnih jedi in pijač je veliko. Za tiste, ki imajo v sebi tudi nekaj pustolovskega duha in ljubezni do spoznavanja kulturne dediščine, so v neposredni bližini Term Olimia, na ogled na voljo številni gradovi, samostani, muzeji in drugi kulturni spomeniki. Spoznali boste lahko zanimiva dela domače obrti ter imeli možnosti nakupa tradicionalnih izdelkov.

V Aparthotelu Rosa, bodo prostor za izmenjavo mnenj in izkušenj našli prireditelji kongresov, ki lahko uporabijo veliko kongresno dvorano z vrhunsko avdio in video tehniko ter posebno sejno sobo ob Loby baru.

Aparthotel Rosa s pokritim hodnikom nudi povezanost z Wellness centrom Termalija in njegovimi bazeni, Wellness hotelom Sotelia in hotelom Breza.