Zimske - šolske počitnice

V času zimskih počitnic poskrbimo, da naši šolarji nadvse kvaliteto preživijo svoje proste dni, brez šolskih obveznosti in drugih skrbi. Tudi letos smo v Termah Olimia z bogatim animacijskim programom poskrbeli, da boste svoje počitnice preživeli aktivno, igrivo in kreativno.  

Za vse nadobudneže, ki uživate v vodnih radostih, Terme Olimia za vas nudijo  Oazo bazenov na več kot 2.000 m2 pokritih vodnih površinah. Za najmlajše je na voljo bogat dnevni animacijski program in »Mini Klub«. Svoje telo boste lahko okrepili z vadbo aerobike v vodi ali z vadbo vodnega fintessa.

Wellness center Termalija vam nudi ob Oazi bazenov tudi prečudovit Savna svet, kjer se boste lahko razvajali in svoje telo v dolgih mrzlih mesecih pregreli v veliki ponudbi savn (finske, turške, solne, Laconium in Tepidarium). Posebno igrivo doživetje bo sprehod po sneženi nudistični terasi in obisk številnih programov v Savna svetu kot so: beauty program z medom in mandljevim oljem, vrtinčenje zraka, meditacijski program ter program s himalajsko soljo.

Za nego telesa in obraza bodo za vas poskrbeli v Spa&Beauty centru in SpaArmonii. Na voljo so vam številne masaže, obloge in kopeli, nege obraza in telesa in drugi tretmaji za poživitev telesa in duha. Če ste romantični si privoščite razvajanja v dvoje, ob skupnih masažah in kopelih in ne prezrite orientalskega rituala Hamam.

Za vse snežne navdušence so na voljo številni sprehodi po urejenih pohodnih poteh. Priporočamo vam obisk Krajinskega parka Boč ali Kozjanskega parka, ki vas bosta odeta v snežno odejo, s svojo lepoto navdušila, da ju boste vedno znova obiskali.

Med potepanjem po naših krajih ne smete mimo izleta v Olimje, kjer si boste lahko ogledali samostan Olimje in njegovo 3. najstarejšo lekarno v Evropi. Spotoma vas pričakujejo v Čokoladnici Olimje, kjer vas bodo postregli s prečudovitimi čokoladnimi dobrotami. Vsi ljubitelji živali se ustavite tudi na Jelenjem grebenu, kjer vas bodo pričakali radovedni štirinožci in prijazni gostitelji domačije na Jelenjem grebenu.

Naši kraji so poznani po odlični obsoteljsko – kozjanski kuhinji, ki zadovolji še tako zahtevnega gurmana. V številnih odličnih restavracijah in kmečkih turizmih, vas bodo postregli s kulinaričnimi specialitetami kot so odlična kozjanska juha, koruzni pečenjak, mlinci, domači kapun, zafrčjaka in številne druge okusne dobrote. V vinskih kleteh pa za vas zorijo vrhunska izbrana vina vinorodnega okoliša Šmarje-Virštajn.