Otroci

asdasd

asdasd

asdasdasd

asdasdasd

asdasdasd

asdasdasd

Otroci so naše največje bogastvo, zato smo v Termah Olimia posebno pozornost namenili tudi njim. Naš cilj je, da na dopustu uživate ob nasmejanih obrazih vaših otrok, ki se bodo počutili prijetno, igrivo in sproščeno.

V ta namen smo v hotelskem in apartmajskem kompleksu Term Olimia za njih pripravili bogat animacijski program, ki vsebuje zanimive otroške delavnice in big screen, s predvajanjem pestrih otroških vsebin. Hotel Sotelia vsem najmlajšim nudi tudi knjižnico, dodatne ustvarjalne delavnice in možnost individualnega varstva.

V prečudovitem naravnem okolju, bodo vaši malčki lahko uživali s pestro izbiro igral ter čudovitih sprehodih po urejenih sprehajalnih in tematskih poteh.

V svetu vode bodo svoj prostor pod soncem našli tudi najmlajši, svojo igrivost bodo lahko zadovoljili v otroških bazenih in v posebnem otroškem kotičku Mini klub v termalnem parku Termalija, kjer jih pričakujejo prijazne animatorke, polne idej za kreativno preživljanje prostega časa vaših otrok.

V poletnih mesecih bo nadvse zanimiv obisk termalnega parka Aqualuna. Za vse najmlajše nadobudneže smo v otroškem bazenu Aqualune pripravili pravo vodno Junglo. V bazenu jih bodo pričakale zanimive »Jungla« atrakcije kot so: valovita kača, krokodil, želva, toboganček slon, otok opic, koča s toboganom, palma s špricajočimi kokosi in bananami, melona in mango…. V Aqua Jungle pa na vse čakajo tudi: adrenalinski stolp z vodnimi atrakcijami, vodne drče (3x), "Drop" drča, "Boa" drča, kamikaze, kamikaze s pregibom in Valovalna naprava.

Vaši otroci prav gotovo ne bodo ostali ravnodušni, ob obisku čokoladice Syncerus v Olimju, kjer se bodo lahko posladkali z ročno izdelanimi čokoladnimi personaliziranimi bomboni, čokoladnimi kovanci, mini čokoladicami, pralinami, ter drugimi takšnimi in drugačnimi prazničnimi izdelki, iz temne in svetle čokolade, s sadjem, kokosom, in še kaj bi se našlo. Nadvse zanimiv obisk za vse male nadobudneže bo tudi obisk Koče pri Čarovnici, kjer bodo vstopili v svet slovenskih pravljic in ponovno spoznali Kekca, Bedanca, in tudi druge pravljične like. Mali in veliki obiskovalci si boste v čudovitem okolju in čarovniškem vzdušje ogledali veliko zanimivega. Za otroke, ki uživajo v naravnem okolju in so željni stika z živalmi, priporočamo obisk Jelenjega grebena, kjer si boste lahko ogledali jelene in drugo divjad, ki se giblje na več kot 8 hektarjih površine. Ogled jelenov in pristnega domačega okolja, je za tiste pogumnejše mogoč tudi iz zraka, privoščite si lahko adrenalinski polet z balonom.