Savne - Savna svet

Savna

Savna

Izbirate lahko med kar 9 izvirnimi in raznovrstnimi savnami, saj vam Terme Olimia ponujajo savno v brunarici na prostem, japonsko parno kopel, tepidarium, laconium, solno savno in rdečo, vijolično, modro, zeleno ter oranžno savno z različnimi temperaturami.

Izberite svojo sprostitev in svojemu telesu ter duhu privoščite le najboljše.

Masaža

Masaža

Masaža

Masaža je vsekakor eden najprijetnejših načinov sprostitev našega telesa in utrujenega duha. Vabimo vas, da se prepustite izkušenim strokovnjakom in izberete masažo, ki bo najučinkoviteje in blagodejno vplivala na vaše počutje.

Kopeli

Ubežite vsakodnevnim težavam in stresu ter si privoščite oddih in popolno sprostitev v topli termalni vodi. V Termah Olimia so vam na voljo tudi kopeli v dvoje, s katerimi lahko romantično presenetite osebo, ki jo ljubite.

Nega obraza in telesa

V centru naravne lepote bodo za vas in vaše telo poskrbeli strokovnjaki, ki pri svojem delu uporabljajo izključno svetovno priznano in vrhunsko kozmetiko Dr. Grandel, katere proizvodi so izključno naravni in namenjeni za nego kože obraza.

Privoščite vašemu obrazu in telesu le najboljše.

Fitnes

Vrhunsko opremljen fitnes center in izredno usposobljeni inštruktorji vadbe omogočajo vsakemu obiskovalcu, tako začetniku kot tudi zelo izkušenemu uporabniku fitnesa ali športniku, kakovostno vadbo tako v skupino kot tudi individualno.

Solarij

Blagodejni učinki solarija bodo vašem telesu povrnili energijo, hkrati pa omogočili, da boste v vsakem letnem času pripravljeni na sončne žarke ter se tako izognili opeklinam ter alergijam.

S pomočjo solarija boste tako vaše telo poživili in sprostili.