Hotel Sotelia

Wellness hotel Sotelia

Wellness hotel Sotelia

Hotel Sotelia

Hotel Sotelia

Preddverje hotela Sotelia

Preddverje hotela Sotelia

Kavarna hotela Sotelia

Kavarna hotela Sotelia

Restavracija hotela Sotelia

Restavracija hotela Sotelia

Vinoteka hotela Sotelia

Vinoteka hotela Sotelia

Hotel Sotelia je nova pridobitev in posebno mesto, kjer boste preživeli vaš oddih popolnoma drugače in se zlili s harmonijo tesne povezanosti neokrnjene narave in luksuznega razvajanja. Ta čaroben hotel je zasnovan za ljudi, ki zahtevajo najboljše. Sproščujoče vzdušje v hotelu, luksuzni wellness paketi in občutje zlitja z naravnim okoljem, bodo zaokrožili dopust po vaši meri. Pričakovanja bogati naša hotelska ponudba, ki je kot skriti zaklad v srcu narave obarvana v duhu wellnessa v Spa Armoniji hotela Sotelia, ki zagotavlja doživetja čarobnih občutkov svobode, sonca, zraka, vode in ognja. Vaše čute pa ne bomo razvajali zgolj z vrhunsko wellness ponudbo Spa Armonia, doživeli boste lahko celotno wellness ponudbo Aqua parka Termalij Term Olimia. Razkošje miru in sproščanja lahko poiščete v največjem svetu savn v Sloveniji, kjer vam je na voljo 9 različnih savn v dveh nadstropjih: rdeča, vijolična, modra, zelena, oranžna, zunanja savna ter solna in japonska savna in laconium.

Dokaz vrhunske wellness ponudbe wellness hotela Sotelia je nagrada »Naj termalni wellness v letu 2008«. Posebnost hotela Sotelia pa dokazuje tudi Plečnikova nagrada za arhitekturne dosežke.

V Wellness hotelu Sotelija, vas naši vrhunski kuharski mojstri razvajajo z odlično slovensko kulinarično ponudbo. Naša ponudba avtohtonih slovenskih jedi in vrhunskih vin lokalnega okoliša, s svojo posebnostjo, navdušijo še tako zahtevne gurmane. Naša ponudba pa ni omejena zgolj na slovenske specialitete, ampak vam naši kuharski mojstri nudijo tudi različne svetovno priznane jedi. Svoj prefinjen okus lahko razvajate tudi v vinoteki Virstain hotela Sotelia, ki vam ponuja velik izbor vrhunskih vin.

Za tiste, ki radi združujete prijetno s koristnim, vam Wellness hotel Sotelia nudi najsodobnejše opremljen Kongresni center, čigar zmogljivosti so 800 sedežev. Prepričani smo, da bodo vaša srečanja obogatena z našo vrhunsko ponudbo učinkovitejša in da se boste vedno znova radi vračali.

V svetu vode bodo svoj prostor pod soncem našli tudi najmlajši, svojo igrivost bodo lahko zadovoljili v otroških bazenih in v posebnem otroškem kotičku. Pri nas jim je na voljo bogat animacijski program, Mini Klub, big screen s predvajanjem različnih otroških tematik in pestra izbira igral. Hotel Sotelia najmlajšim nudi tudi knjižnico, veliko ustvarjalnih delavnic in možnost individualnega varstva.

V veliko prednost si v Termah Olimia štejemo tudi povezanost s podzemnimi hodniki, ki združujejo Wellness center Termalija in njegove bazene, Hotel Breza in Aparthotel Rosa. Podzemni hodniki našim gostom nudijo nemoteno gibanje in koriščenje naše ponudbe na celotnem območju Term Olimia, ne glede na vremenske razmere. V Wellness hotelu Sotelia vam nudimo tudi penzionsko restavracijo Basilicum s teraso s 300 sedeži in samopostrežnim bifejem, a΄la carte restavracijo Gratiola, bar Barago, trgovino, frizerski salon in garažno hišo za vašega jeklenega konjička.