Vinska klet Mijošek

Turistično kmetijo Mijošek, poznamo tudi pod imenom »Mijoškova gorca«. Kmetija Mijošek se nahaja na »sončni strani Boča« in zaradi izjemne lege, ki omogoča čudovit pogled na Rogaško Slatino, privablja številne obiskovalce od blizu in daleč.

 

Poleg vrhunskih vin Mijošek, v prijetnem ambientu kmečke sobe s krušno pečjo, nudijo tudi številne domače kulinarične dobrote. Družina Mijošek je poskrbela tudi za vodeno degustacijo vin v njihovi vinski kleti, ki nas pod strokovnim vodstvom sommelierja in degustatorja, popelje v čaroben svet vrhunske vinske kapljice Mijošek.

 

Ponudba vrhunskih vin: renski rizling, souvignon, rumeni muškat, sivi pinot, traminec, chardonnay, modri pinot, modra frankinja, Afroditino vino. Kakovostna vina: slat'nčan beli, slat'nčan rdeči. Peneča vina: penina Afrodita, penina Afrodita rose. Za sladokusce- predikarna vrhunska vina: pozne tragatve, izbori, jagodni izbori, ledena vina, suhi jagodni izbori.

 

Turistična kmetija Mijošek premore tudi domači kmečki kozolec, kjer se lahko veseli in razvaja, ob odlični pogostitvi tudi do 60 oseb. Velika atrakcija kmetije je družinska kapelica, ki premore čudovite poslikave z motivi tamkajšnje okolice.

 

Več informacij in naročila:

Turistična kmetija Mijošek

Zg. Negonje 43, 3250 Rogaška Slatina

GSM: +386 (0) 41 386 510

E-pošta: mijosek@volja.net

Spletna stran: www.mijosek.com