Športni park Gaj

dssdaf

dssdaf

sdafds

sdafds

asdfsf

asdfsf

Športni park Gaj s svojo pestro ponudbo nudi športna doživetje, ki jih potrebuje vsak sodoben človek. V športnem parku boste lahko krepili svoje telo tako tisti, ki uživate v dobri družbi in skupinskih športih kot posamezniki, ki jim je ljubši šport individualne narave.

V Športnem parku Gaj lahko preizkusite svoje znanje na teniških igriščih, zaigrate nogomet, košarko, badminton, odbojko na travi ali mivki ter balinate. Na potep s kolesom se lahko odpravite sami ali pa pod vodstvom športnega animatorja.

Kolesa lahko tudi najamete in se podate po številnih kolesarskih poteh, ki so primerne tako za gorsko kot cestno kolesarjenje. Veliko število kolesarskih poti omogoča, da lahko v športnem parku Gaj tudi ustrezno svetujemo in skupaj izberemo ustrezno kolesarsko pot, prav vsakemu kolesarju, od tistih najmlajših do izkušenih prijateljev koles. V športnem parku Gaj, vam bomo znali svetovati, tudi pri izbiri ustrezne pohodniške ali tematske poti, ki jih je v okolici Term Olimia kar 20.

Vsi tisti, ki se boste odločili za pohodništvo ali za potepanje na kolesu, ne boste ostali ravnodušni ob številnih kulturno zgodovinskih znamenitostih na vaši poti in veliki kulinarični ponudbi.

V športnem parku Gaj, boste ob krepitvi sovjega telesa, uživali v neokrnjeni naravi in se naužili svežega zraka.