Ribištvo

adsfds

adsfds

adsffsa

adsffsa

asdfasfd

asdfasfd

Slovenija je izredno vodnata dežela, in tako pestrost njene krajine bogatijo številne vode kot so reke, jezera, izviri, ribniki,…itd. Za tiste, ki se boste odločili za lov na slovenskih jezerih in ribnikih, lahko pričakujete ulov velikega soma, ščuke, krapa in še mnogo drugih sladkovodnih rib. Nadvse priljubljen postaja predvsem lov krapov, saj se pogosto med njimi znajdejo težki 20 kg in več. Za ribiče, ki vam je ljubši rečni ribolov, so vam v Sloveniji na voljo številne reke, ki ponujajo lov podusti, klena, mrene, platnice in drugih rečnih rib.

Za vse, ki se torej navdušujete nad ribolovom in svoj prosti čas radi preživljate v mirnem in neokrnjenem okolju, najdete v bližini Term Olimia dve lovni vodi. Ena je reka Sotla z Mestinjščico, ki vam nudi odličen ribolov sredi prečudovite narave.

Če ste ribič, ki se navdušujete nad ribolovom v ribnikih, pa je ribnik v Vonarju (mrtvica Valek) prava izbira, kjer lahko lovite vse leto. Pri ribniku v Vonarju najdete ribiško kočo, ki je nadvse primeren prostor za piknike in druženja.

Ribolov: Vonarje 13, 3253 Pristava pri Mestinju
Mobilni telefon: +386 41 622 472

Karte za ribolov lahko kupite:
Gostišče Ciril - YH Podčetrtek
Zdraviliška cesta 10, 3254 Podčetrtek
tel.: +386 3 582 91 09