Prvomajske počitnice - 1. maj počitnice

Prvomajske počitnice so kot nalašč za družinski oddih sredi neokrnjene narave. Topli majski sončni žarki, bodo v vas in vaši družini prebudili željo po aktivnem preživetju vaših nepozabnih počitnicah. V ta namen smo se v Termah Olimia odločili, za vas pripraviti oddih po vaši meri.

 

Kot se za prvomajski čas spodobi bomo na kreativni delavnici izdelovali okraske za prvomajsko drevo, jo okrasili in jo nato tudi postavili na tradicionalen način. Ko bo mlaj nared, bomo zakurili kres in uživali ob čudoviti glasbi, plesu in družabnih igrah. Za prvi maj vas bo v Vasi Lipa prebudila prvomajska budnica godbe na pihala. Za vse ljubitelje pohodništva pripravljamo tradicionalni prvomajski pohod čez Rudnico, za tiste ki ste ljubitelji koles, pa vodeni kolesarski izlet po bližnji okolici.

 

Za vse nadobudneže, ki uživate v vodnih radostih, Terme Olimia za vas nudijo v Oazi bazenov več kot 2.000 m2 pokritih vodnih površin, prav tako za vas v mesecu maju odpiramo vrata letnega Termalnega parka Aqualuna, ki se razprostira na 3.000 m2. vodnih površin, z obilo adrenalinskih toboganov. Pozabili nismo niti na vaše najmlajše, ki smo jim v Aqualuni pripravili tudi Aqua Junglo, ki bo navdušila prav vsakega malčka. Za najmlajše je na voljo bogat dnevni animacijski program in »Mini Klub«. Navdušeni boste nad nadvse bogato ponudbo wellness storitev v Spa&Beauty in SpaArmonia, v mesecu aprilu za vas odpiramo vrata novega wellness centra Orhidelia.

 

Med počitnikovanjem v Termah Olimia vam priporočamo ogled številnih kulturnih in naravnih znamenitosti naših krajev. Posebno doživetje je izlet v Olimje, kjer si lahko ogledate samostan in lekarno Olimje ter obiščete Jelenji greben in se posladkate v Čokoladici Olimje. Najmlajši bodo  navdušeni nad ogledom Koče pri čarovnici, ki jih bo popeljala v svet pravljic in domišljije. Zagotavljamo vam, da boste prav tako navdušeni nad obiskom Muzeja na prostem v Rogatcu, kjer vas bodo s pomočjo kreativnih delavnic popeljali v čas naših dedkov in babic. Za vse, ki svoj prosti čas radi preživljate v naravi, s pohodniškimi palicami v roki ali na kolesu, so prvomajske počitnice pravi čas, za obisk Krajinskega parka Boč, Kozjanskega parka ali Donačke gore. V športnem parku Gaj se preizkusite v tenisu, odbojki, nogometu, badmintonu, balinanju in drugem. V neposredni bližini Term Olimia pa vam je na voljo tudi golf igrišče, konjeniški center, balonarski center ter ribnik z možnostjo ribolova.

 

Ker se po dnevu polnem doživetij in dobre volje prileže tudi kaj dobrega za pod zob, vam bližnja okolica nudi pestro izbiro vrhunskih restavracij, kmečkih turizmov in vinskih kleti.