Poletne počitnice

Poletje je čas oddiha in preživljanja prostega časa v krogu najbližjih. Da bi dolgo in vroče poletje preživeli aktivno in z nasmehom na obrazu, smo za vas v Termah Olimia pripravili nepozabne poletne počitnice, zaradi katerih se boste vedno znova radi vračali v naš termalni raj.

 

Hit letošnjega vročega poletja, bo obisk naših termalnih bazenov, ki se skupno razprostirajo na več kot 5.000 m2 . V sklopu hotelskega kompleksa in Vasi Lipa, boste svoje vroče telo, hladili v Oazi bazenov, ki obsega notranje in zunanje bazene ter številne animacijske delavnice za otroke z »Mini Klubom«. Za otrditev vašega telesa, bodo poskrbeli naši animatorji, ki za vas pripravljajo vodno aerobiko in vodni fitness. Za dodatno ohladitev smo poskrbeli s Coctail barom, ki vam nudi uživanje osvežujočih coctailov kar iz bazena. Navdušeni boste nad nadvse bogato ponudbo wellness storitev v Spa&Beauty in SpaArmonia, v mesecu aprilu pa za vas odpiramo vrata novega wellness centra Orhidelia.

 

Obisk poletnega vodnega zabavišča Termalnega parka Aqualuna bo polen adrenalinskih doživetij in brezskrbnih trenutkov. Uživali boste v sproščujočem bazenu z valovi ter adrenalinskem vodnem spustu z drčami, tobogani za spuste hitrosti in divjimi zavoji. Pozabili nismo niti na vaše najmlajše, za katere smo v Aqualuni pripravili tudi Aqua Junglo, ki bo navdušila prav vsakega malčka. Za vas bomo tudi letos pripravili bogat zabavni otroški program ter pestro animacijo za vsakogar. Vsi sladokusci se boste razvajali ob veliki izbiri sladolednih dobrot v našem sladolednem butiku.

 

Med potepanjem po naših krajih vas vabimo, da si ogledate številne kulturne in naravne znamenitosti lokalnega okolja. Med naravnimi znamenitostmi ne smemo mimo Krajinskega parka Boč, Kozjanskega parka in Donačke gore, ki nudijo neštete rekreacijske možnosti v prečudovitem neokrnjenem okolju. Lepoto narave boste lahko občudovali iz kolesa, po urejenih kolesarskih poteh ali pa boste v roke vzeli pohodne palice in se na potep odpravili po številnih urejenih pohodnih poteh.  Na voljo so vam tudi druge oblike rekreacije kot so golf, konjeništvo, fitnes, balonarstvo, ribolov.  V športnem parku Gaj lahko uživate tudi v odbojki, košarki, nogometu, tenisu, badmintonu in balinanju.

 

Med počitnikovanjem v Termah Olimia ne morete mimo obiska prečudovitega samostana Olimije in njegove 3. najstarejše lekarne v Evropi, ki premore tudi svoj zeliščni vrt. V Olimju si lahko ogledate Jelenji greben in obiščete Čokoladni butik. Najmlajši bodo  navdušeni nad ogledom Koče pri čarovnici, ki jih bo popeljala v svet pravljic in domišljije. Zagotavljamo vam, da boste prav tako navdušeni nad obiskom Muzeja na prostem v Rogatcu, kjer vas bodo s pomočjo kreativnih delavnic popeljali v čas naših dedkov in babic. Neposredna okolica Term Olimia je poznana po prečudovitih in številnih gradovih, cerkvah in samostanih, katerih lepote navdušujejo slehernega popotnika.

 

Svoje najdražje lahko popeljete v svet prečudovite kulinarike in vrhunske vinske kapljice, ki vam jo nudijo številne priznane restavracije, kmečki turizmi in vinske kleti naših krajev.