Novoletne počitnice

Božični in novoletni čas je čas, ki ga preživljamo v krogu družine in tistih, ki jih imamo najraje. V Termah Olimia smo za vas pripravili nepozabno preživetje silvestrske noči in radosten vstop v novo leto. Pripravljamo bogat animacijski program in svečano silvestrsko večerjo. Za vse tiste, ki bi radi novo leto preživeli drugače, na način, ki se ga boste še dolgo spominjali je Wellness center Termalija prava izbira. Vstop v novo leto boste lahko pričakali v kopalkah v Wellness kompleksu Termalija. Razvajali vas bomo z vrhunsko penino in odličnimi prigrizki.

Za vse nadobudneže, ki uživate v vodnih radostih, Terme Olimia za vas nudijo  Oazo bazenov na več kot 2.000 m2 pokritih vodnih površinah. Za najmlajše je na voljo bogat dnevni animacijski program in »Mini Klub«. Svoje telo boste lahko okrepili z aerobiko v vodi ali z vodnim fintessom.

Wellness center Termalija vam nudi ob Oazi bazenov tudi prečudovit Savna svet, kjer se boste razvajali in svoje telo, v dolgih mrzlih mesecih, pregreli v veliki ponudbi savn (finske, turške, solne, Laconium in Tepidarium). Posebno igrivo doživetje bo sprehod po sneženi nudistični terasi in obisk številnih programov v Savna svetu kot so: beauty program z medom in mandljevim oljem, vrtinčenje zraka, meditacijski program ter program s himalajsko soljo.

Za nego telesa in obraza bodo za vas poskrbeli v Spa&Beauty in SpaArmonii. Na voljo so vam številne masaže, obloge in kopeli, nege obraza in telesa ter drugi tretmaji za poživitev telesa in duha. Če ste romantični si privoščite razvajanja v dvoje ob skupnih masažah in kopelih in ne prezrite orientalskega rituala Hamam.

Za vse snežne navdušence, so na voljo številni sprehodi po urejenih pohodnih poteh. Priporočamo vam obisk Krajinskega parka Boč ali Kozjanskega parka, ki vas bosta odeta v snežno odejo, s svojo lepoto navdušila, da ju boste vedno znova radi obiskali.

Božično novoletni čas je pravi, za obisk številnih samostanov in cerkva, ki se bohotijo v naši okolici in bodo v vašo dušo priklicali mir in spokojnost božičnega časa. Nadvse obiskana je poznana romarska pot v Šmarju pri Jelšah, imenovana Kalvarija pri sv. Roku. Navdušil vas bo tudi izlet v Olimje in ogled samostana Olimje in njegove 3. najstarejše lekarne v Evropi. Spotoma vas pričakujejo v Čokoladnici Olimje, kjer vas bodo postregli s prečudovitimi božičnimi čokoladnimi dobrotami.

Naši kraji so poznani po odlični obsoteljsko – kozjanski kuhinji, ki zadovolji še tako zahtevnega gurmana. V številnih odličnih restavracijah in kmečkih turizmih, vas bodo postregli s kulinaričnimi specialitetami kot so odlična kozjanska juha, koruzni pečenjak, mlinci, domači kapun, zafrčjaka in številne druge okusne dobrote. V vinskih kleteh pa za vas zorijo vrhunska izbrana vina vinorodnega okoliša Šmarje-Virštajn.

 

SILVESTROVO

26.12.2012 – 2.1.2013

 

 

4-dnevni

paket

(3x nočitev)

5- dnevni

paket

(4x nočitev)

6- dnevni

paket

(5x nočitev)

Apartma tip B - 2 ležišči + kavč

329,00 €

 

387,00 €

 

444,00 €

 

Apartma tip D - 2 ležišči + 2 kavča

394,00 €

 

449,00 €

 

507,00 €

 

Apartma tip E - 3 ležišča + 2 kavča

439,00 €

 

486,00 €

 

543,00 €

 

 

Cena  vključuje:

·         3x, 4x, oz. 5x najem apartmaja

·         kopanje v bazenih s termalno vodo: centra Termalija, v  bazenu Hotela Breza v Termah Tuhelj

·         pripravo apartmaja, posteljno perilo, dnevno menjavo brisač in kuhinjskih krp ter končno čiščenje

·         aquaaerobiko po programu

·         telovadbo za „dobro jutro“

·         uporabo fitness studia

·         animacijo v "mini klubu" za najmlajše

·         bogat dnevni program športne-kulturne-zabavne in izletniške animacije

·         pitje vode

·         vsak večer – živa glasba za ples v Gostišču Lipa

 

Za rezervacije do 15.11.2012 priznamo 10% popust.

 

Doplačila: turistična taksa 1,00 € po osebi na dan         

 

Wellness doplačila: Wellness Orhidelia 16 € na vstop (po-pe) in 21 € po osebi na vstop (so, ne in pr) / vstop v savna svet v Wellness centru Termalija 11 € po osebi na vstop

 

OBVEZNO DOPLAČILO ZA SILVESTRSKO VEČERJO:

·         Gostišče Lipa:  odrasli:  74,00 €, otroci (4-12 let):  40,00 €

·         Bazeni Termalija – all inclusive: odrasli:  89,00 €, otroci (4-12 let):  49,00 €

 Splošni pogoji: ceno zagotavljamo ob plačilu 30% zneska ob rezervaciji, preostanek ob odhodu. Splošni pogoji pri vračanju akontacij za silvestrske pakete: znesek v vrednosti akontacije lahko izkoristite kadarkoli v letu 2013. V primeru odpovedi rezervacije 1 teden ali manj pred prihodom, zneska akontacije ne vračamo.