Jesenske krompirjeve počitnice

Jesenske počitnice so čas za preživetje vašega oddiha v igri barv neokrnjene narave. Terme Olimia s svojo okolico ponujajo pisano pravljico polno doživetij. Za vas smo pripravili paket počitnic osvobojenih skrbi in obveznosti.

Vsi ljubitelji wellnessa boste lahko uživali v Wellness centru Termalija in novo odprtem Wellnessu Orhidelia. Wellness center Termalia za vas ponuja Oazo bazenov, kjer boste s svojimi najbližjimi lahko uživali v vodnih radostih in se pridružili skupinski vadbi aerobike in vodnega fitnesa. Najmlajše nadobudneže pričakujemo v »Mini klubu«, kjer jim bo na voljo bogat animacijski program.

Za vse ljubitelje savn priporočamo obisk Savna sveta, kjer se boste lahko razvajali ob veliki ponudbi savn (finske, turške, solne, Laconium in Tepidarium). Nudistična terasa v Savna svetu vam bo nudila, da se pred hladno zimo zaužijete še zadnjih prijetnih jesenskih sončnih žarkov. Obiskali boste lahko številne programov v Savna svetu kot so: beauty program z medom in mandljevim oljem, vrtinčenje zraka, meditacijski program ter program s himalajsko soljo.

Svojo družino boste lahko razvajali tudi s storitvami v Spa&Beauty centru in SpaArmonii. Na voljo so vam številne masaže, obloge in kopeli, nege obraza in telesa in drugi tretmaji za poživitev telesa in duha. Če ste romantični si privoščite razvajanja v dvoje, ob skupnih masažah in kopelih in ne prezrite orientalskega rituala Hamam.

Ker vam želimo ponuditi kar največ, bomo za vas v mesecu aprilu 2009 odprli novo luksuzno doživetje Wellness Orhidelia. Wellness kompleks bo razdeljen na dva dela, s čim bomo zagotavljali veliko mero zasebnosti in miru. Razvajali se boste lahko v novem savna centru s tematskimi počivališči ter novem bazenskem kompleksu in nočnem klubu.

Jesenski čas je odličen za pohajkovanje v naravi s pohodnimi palicami v roki ali s kolesa. Okolica Term Olimia nudi prečudovite pohodne in kolesarske poti, ki so obdane s številnimi naravnimi in kulturnimi znamenitostmi. Velike gozden površine pa nudijo tudi možnost gobarjenja.  Navdušile vas bodo številne vrste gobanov, ki na naših tleh v jeseni prikukajo na plan.