Gostišče Šempeter

Gostilna Šempeter je še ena tistih gostiln, v kateri sta še doma tradicija in gostoljubje in prav taka je tudi ponudba njihovih kulinaričnih specialitet. V gostilni Šempeter, povezujejo preteklost in sedanjost, skozi pripravo jedi po receptih, ki so jih zapustili njihovi predniki in jih nadgradijo z dolgoletnimi izkušnjami.

Vsak, ki je kdaj že obiskal ta čaroben kraj, poln okusov in čarobnih arom ve, da se bo vedno znova rad vrnil. Uživanje dobre hrane in pijače boste v gostilni Šempeter doživeli kot poseben obred, za katerega si je potrebno vzeti dovolj časa, saj gre za doživetje, ki poveže pričakovanja gosta in znanje ter požrtvovalnost gostitelja.

V gostilni Šempeter, pa ne ponujajo zgolj običajnih obedov, pri njih si lahko privoščite nepozabno »polžje omizje« ali »slow food«, kjer lahko izbirate med polžjim omizjem okusite Slovenijo, polžjim omizjem s francosko kuhinjo, polžjim omizjem z mehiško kuhinjo, polžjim omizjem z zagorsko kuhinjo in polžjim omizjem zlata žlica. Ne glede na to, katero polžje omizje izberete, boste ob vsaki jedi deležni, predstavitve jedi, ki je pred vami in skrbno izbrane vinske kapljice. Za boljše vzdušje, pa vas bodo v gostilni Šempeter razvajali tudi s skrbno izbrano glasbo, glede na omizje, ki si ga boste izbrali.

Več informacij in prehodna naročila
Gostilna Šempeter
Bistrica ob Sotli 76
Tel.: +386 (0)3 580 42 22
Mobilni tel.: +386 (0)41 620 011
Spletna stran: www.sem5er.com
E-pošta: sreco@sem5er.com